Masina cu motor de 405 CP a pierdut. Un diesel a facut-o de ras

Masina cu motor de 405 CP a pierdut. Un diesel a facut-o de ras
  • Inceputul de an vine cu o liniuta extrem de interesanta
  • Protagonisti principali sunt modelele Audi A4, BMW Seria 3
  • Acestora li se alatura Mercedes E-Class si Volvo S60
Distribuie pe Facebook

Inceputul de an vine cu o liniuta extrem de interesanta. Protagonisti principali sunt modelele Audi A4, BMW Seria 3, Mercedes E-Class si, nu in ultimul rand, Volvo S60.

Audi S4 Avant, BMW M340i xDrive, Mercedes E53 AMG Coupe si Volvo S60 Polestar. Sunt protagonistii celui mai interesant duel al inceputului de an, un duel care include patru probe diferite - cu trei dintre acestea "testand" acceleratia.

Inainte insa a vedea in ce ordine ajung respectivele modele la linia de sosire, sa aruncam, o privire asupra fiselor cu specificatii tehnice. Acolo unde noul Audi S4 Avant este singurul care...

... ne intampina alaturi de un motor diesel. Este vorba, mai precis, despre un V6 cu capacitatea cilindrica de trei litri, care livreaza ambelor punti - prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, undeva in jurul a 347 CP si 700 Nm.

Urmatorul pe lista, modelul BMW M340i xDrive mizeaza pe un benzinar cu sase cilindri in linie, de trei litri, 374 CP si 500 Nm. Cu totii livrati tuturor celor patru roti, printr-o automata in opt trepte.

O prezenta total atipica, noul Mercedes E53 AMG Coupe pune la bataie un sistem de propulsie micro-hibrid, ale carui valori maxime se ridica la 435 CP si 520 Nm. Tractiunea integrala si cutia automata, in noua rapoarte, nu lipsesc din peisaj.

Modelelor in cauza li se alaruta Volvo S60 Polestar, singurul din acest test cu o unitate in patru cilindri sub capota. Ce este drept, motorizarea de doi litri vine si cu turbina, si cu compresor.

Totodata, un motor electric se asigura ca cifrele si numerele inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice urca pana la 405 CP si 640 Nm. Intr-un final, pachetul disponibil este completat de o automata in opt trepte, plus tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2020