Noua Alfa de 510 CP mai bifeaza o victorie in fata masinilor germane. A batut singura nemteasca cu motor V8 din clasa

Noua Alfa de 510 CP mai bifeaza o victorie in fata masinilor germane. A batut singura nemteasca cu motor V8 din clasa
  • Noua Alfa Giulia Quadrifoglio intalneste pe circuit modelul Mercedes C63 AMG S Coupe
  • Automobilul italian castiga in fata rivalului sau german cu motor V8 de patru litri
Distribuie pe Facebook

Batalia dintre Alfa Giulia Quadrifoglio si masinile germane cu care concureaza in mod direct continua astazi cu un nou episod.

Automobilul de inalta performanta al marcii din Torino a intalnit de curand, pe circuit, modelul Mercedes C63 AMG Coupe, singurul produs nemtesc din clasa care dispune in continuare de un motor cu opt cilindri in V.

Si nu orice fel de V8, ci unul supraalimentat cu ajutorul a doua turbine de dimensiuni generoase, ce produce in cazul versiunii de top S - aleasa pentru acest test de britanicii de la EVO - o putere maxima de 510 CP.

Tot alaturi de 510 cai putere este livrata, de asemenea, si noua Alfa Giulia Quadrifoglio, cu importanta mentiune ca masina italiana gazduieste in compartimentul motor o unitate bi-turbo cu 'doar' sase pistoane.

Diferente intre cele doua automobile de inalta performanta gasim si la nivel de transmisie, caroserie sau anvelope, in timp ce la capitolul asemanari putem discuta despre tractiunea spate, de exemplu ce insoteste ambele modele.

Indeajuns insa cu prezentarea concurentilor din urmatorul material video si sa trecem la confruntarea directa de pe circuitul britanic Bedford Autodrome, care se incheie cu o noua infrangere pentru masinile germane.

Distribuie pe Facebook
mai multe