Noua generatie e o imbunatatire majora din toate punctele de vedere. Cum se compara cu vechiul model

Noua generatie e o imbunatatire majora din toate punctele de vedere. Cum se compara cu vechiul model
  • BMW a lansat la Geneva o noua generatie a modelului X4
  • Automobilul reprezinta o imbunatatire majora din toate punctele de vedere
  • Clientul din Romania va avea de platit un pret de la 48.850 euro
Distribuie pe Facebook

In Romania, pretul automobilului lansat cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show pleaca de la 48.850 de euro.

Dupa aproximativ patru ani de productie si peste 200.000 de unitati comercializate la nivel global, BMW a pus capat carierei primului X4 din istoria companiei. Un nou concurent pentru modelul Mercedes GLC Coupe a fost prezentat in fata publicului larg cu doar cateva saptamani in urma, despre care trebuie spus ca reprezinta o imbunatatire din toate punctele de vedere.

Mai ales la nivel estetic, acolo unde designerii producatorului bavarez de automobile au avut drept sursa de inspiratie generatia cu numarul trei a celebrului X3. De altfel, de aici provin si principalele noutati de ordin tehnologic, printre care si display-ul tactil de 10.25 inch al sistemului de infotainment, capabil sa recunoasca inclusiv anumite gesturi.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, noul BMW X4 anunta o pierdere in greutate de pana la 50 de kilograme, insa mult mai interesante sunt vestile venite dinspre gama de motorizari. Pentru prima oara, clientii vor avea de ales intre doua versiuni M Performance: un diesel de trei litri si 326 CP sau un benzinar cu aceeasi capacitate cilindrica, dar 360 CP sub capota.

Nu sunt singurele optiuni disponibile, concurentul modelului Mercedes GLC Coupe anuntand o serie de propulsoare si pentru cumparatorii ceva mai cumpatati, precum X4 xDrive20i de 184 CP sau X4 xDrive20d cu 190 CP la datorie. Exista si cateva solutii de mijloc, in speta X4 xDrive25d (231 CP), X4 xDrive30d (265 CP) si X4 xDrive30i (252 CP), in cazul in care te intrebai.

Asa cum precizam chiar si la inceputul acestui material, noul BMW X4 porneste in Romania de la pretul de 48.850 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2018