Noua limuzina de 610 CP le-a batut GRAV masina sport. VIDEO cu liniuta ca sa te convingi si singur

Noua limuzina de 610 CP le-a batut GRAV masina sport. VIDEO cu liniuta ca sa te convingi si singur
  • Noul BMW M760Li ofera 610 CP si 4x4 in standard
  • Actualul M3 dispune de 450 CP in versiunea Competition
  • Cele doua modele isi dau intalnire la o liniuta
Distribuie pe Facebook

La sfarsitul zilei, limuzina de 610 CP nu doar ca a castigat fara emotii cursa de acceleratie insa, pentru ca totul sa fie complet, isi va conduce pasagerii inapoi la destinatie in tot luxul din lume, pe scaune din piele, cu masaj si incalzire sau ventilatie, in functie de vremea de afara.

Lansata pe piata chiar la inceputul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in prima parte a lunii martie, versiunea de top a gamei BMW Seria 7 gazduieste in compartimentul motor o unitate mai mult decat generoasa din punctul de vedere al resurselor disponibile.

Imprumutata de la gama entry-level a companiei Rolls-Royce, motorizarea in cauza prezinta o configurate cu 12 cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 6.592 de centimetri cubi, astfel ca si valorile maxime sunt pe masura: 610 CP si nici mai mult, nici mai putin de 800 Nm.

Dupa cum precizam si la momentul prezentarii sale oficiale, limuzina bavareza de inalta performanta este livrata la pachet alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 pana la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 3.7 secunde.

Altfel spus, noul M760i xDrive - in varianta cu ampatament normal sau marit, este cel mai rapid model la nivel de acceleratie pe care compania BMW il ofera la acest moment si... asa va ramane pana cand primele exemplare ale proaspat-lansatului M5 xDrive vor ajunge pe strazile planetei.

Pentru a pune in context aceasta sintagma, jurnalistii de la carwow au luat in teste un exemplar al limuzinei bavareze de inalta performanta, exemplar pe care l-au aliniat impotriva celei mai cunoscute masini sport a producatorului de automobile din Munchen: M3, daca nu te-ai prins deja.

Si nu vorbim despre orice fel de M3, publicatia britanica optand pentru un model echipat cu pachetul Competition, astfel ca adversarul acestui BMW M760Li xDrive este, de fapt, cel mai potent M3 de serie pe care banii il pot cumpara in acest moment: cu 450 CP si 550 Nm sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2017