Noul BMW Seria 8 nu a putut tine pasul si a pierdut toate cursele. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul BMW Seria 8 nu a putut tine pasul si a pierdut toate cursele. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Test comparativ cu Audi R8 V10 Performance, Nissan GT-R Nismo, Porsche 992 Carrera 4S si BMW M850i xDrive
  • Cele patru automobile de inalta performanta se intrec atat in acceleratie, cat si in franare
Distribuie pe Facebook

In versiunea M850i xDrive, autoturismul companiei bavareze combina un motor V8 biturbo cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Astfel rezulta o putere maxima de 530 de cai pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Patru dintre cele mai rapide automobile ale momentului si-au dat intalnire in cel mai recent test comparativ organizat de jurnalistii britanici de la Carwow. Este duelul modelelor Audi R8 V10 Performance, Nissan GT-R Nismo, Porsche 992 Carrera 4S si BMW M850i xDrive, care se intrec atat in acceleratie, cat si in franare.

Marele pierzator este autoturismul companiei bavareze, care nu a reusit sa castige nici macar o singura cursa. Si totusi, noul BMW M850 xDrive nu a fost intocmai proiectat pentru a concura impotriva unor nume ca Audi R8 V10 Performance, Nissan GT-R Nismo sau Porsche 992 Carrera 4S, daca mai trebuia precizat...

De cealalta parte, modelul Porsche 992 Carrera 4S a facut adevarate minuni. Chiar daca gazduieste in compartimentul motor o unitate cu doar sase cilindri si 450 de cai putere, automobilul din Stuttgart a luptat aproape de la egal la egal impotriva lui Audi R8 V10 Performance si Nissan GT-R Nismo, ambele cu cate ~600 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2019