Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW M4 in comparatie cu vechiul model

Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW M4 in comparatie cu vechiul model
  • Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote
  • Cum arata noul BMW M4 in comparatie cu vechiul model
Distribuie pe Facebook

Cum arata noul BMW M4 in comparatie cu... vechiul BMW M4? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci luni, chiar in prima parte a toamnei anului 2020, noul BMW M4 a reusit sa starneasca nenumarate discutii si controverse. In special din pricina grilei radiatorului, daca mai era cumva nevoie de aceasta precizare.

Modelul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS5 sau Mercedes-AMG C63 nu a reusit sa convinga insa nici cu design-ul spoilerului fata, al capotei motorului sau montantului posterior. Printre multe altele.

Nimic nu exemplifica insa mai bine nereusita celor de la BMW cu noul M4 Coupe ca urmatorul video, pus la punct de publicatia BMWBlog. Care surprinde o comparatie vizuala intre controversatul G82 si, dupa cum mentionat inclusiv anterior, vechiul M4 F82.

Dar, mai intai de a trece la materialul cu pricina, lung de aproximativ sapte minute, amintim ca proaspat (re)lansatul rival al duoului format din Audi RS5 si Mercedes-AMG C63 ofera, la randul lui, un benzinar I6. Cu doua turbine.

In cazul noului BMW M4 Coupe, propulsorul cu o capacitate cilindrica de trei litri promite sa livreze rotilor pana la 510 cai si 650 Nm. Fisa tehnica este completata, de la caz la caz, atat de o cutie manuala / automata, cat si de un sistem de tractiune spate / integrala.

Asadar, acestea fiind spuse, iata si cum controversatul G82 arata pe langa vechiul model M4 F82. Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote, fara niciun fel de gluma sau exagarere, si nu este greu sa-ti dai seama de ce.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2021