Una costa 110.000 de lire, cealalta... de doua ori mai mult. Test comparativ intre noul Mercedes S-Class si Bentley Flying Spur

Una costa 110.000 de lire, cealalta... de doua ori mai mult. Test comparativ intre noul Mercedes S-Class si Bentley Flying Spur
  • Una costa 110.000 de lire, cealalta... de doua ori mai mult
  • Test comparativ intre noul Mercedes S-Class si Bentley Flying Spur
Distribuie pe Facebook

Mercedes S-Class sau Bentley Flying Spur? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Prezentata publicului larg in urma cu (aproximativ) un an si jumatate - inca de la inceputul toamnei lui 2020, cea mai noua generatie a celebrei limuzine oferite de Mercedes sub numele de S-Class stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, luxoasa masina a producatorului cu sediul in Stuttgart iese numaidecat in evidenta prin aerul sportiv al caroseriei, in timp ce display-ul central de 12.8 inch - ce inlocuieste marea majoritatea comenzilor fizice, reprezinta principala atractie a departamentului interior.

Acelasi automobil german a mai pregatit, dupa cum precizam inclusiv anterior, si o suspensie inteligenta pe aer - programata astfel incat sa creasca garda la sol (cu cateva zeci de milimetri) inaintea unui impact lateral iminent, dar si faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, instrumente de bord digitale cu mod de afisare 3D, directie integrala, scaune fata si spate reglabile in toate modurile posibile si imposibile, ce ofera nenumarate functii de confort, instalatie audio 4D de la compania Burmester. Etc.

Una dintre cele mai impresionante masini de lux ale momentului, actuala generatie Mercedes S-Class reprezinta - daca mai trebuia mentionat, si subiectul materialului nostru, celebra limuzina a constructorului din Stuttgart intalnind de curand, zilele trecute, Bentley Flying Spur. Intr-o comparatie extrem de interesanta - si mai putin obisnuita, din anumite puncte de vedere, exemplarul britanic sosind la fata locului alaturi de un motor de doua ori mai mare si, imposibil de trecut cu vederea, o nota de plata dubla, de 220.000 de lire.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2022