Una costa 20.000 de lire, cealalta... de peste cinci ori mai mult. Test comparativ intre Dacia Duster si Audi RS Q8

Una costa 20.000 de lire, cealalta... de peste cinci ori mai mult. Test comparativ intre Dacia Duster si Audi RS Q8
  • Una costa 20.000 de lire, cealalta... de peste cinci ori mai mult
  • Test comparativ intre Dacia Duster si Audi RS Q8
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster sau... Audi RS Q8? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ jumatate de an, noua Dacia Duster Facelift se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta Blue dCi 115 4WD - a carei propulsie este asigurata de un motor diesel de 1.5 litri si undeva in jurul a 115 CP, evident.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a respectivei masini continua cu o cutie manuala in sase rapoarte si se incheie cu un sistem de tractiune integrala. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 10.3 secunde.

Intamplarea face insa ca, de aceasta data, subiectul performantelor in linie dreapta sa nu conteze deloc - testul pregatit de jurnalistii publicatiei Carwow testand noua Dacia Duster Facelift in off-road. Impotriva unui Audi RS Q8 cu motor V8 bi-turbo de patru litri, cu tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti si, daca mai conteaza cumva, 600 de cai.

Impresionanta masina a constructorului din Ingolstadt mai ofera, printre altele, si o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, si tractiune integrala. Cat despre nota de plata, pretul caracteristic pietei din Marea Britanie porneste de la uriasa suma de 107.000 de lire.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2021