Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noua Dacia Duster Facelift

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata in realitate noua Dacia Duster Facelift
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cum arata in realitate noua Dacia Duster Facelift
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor a fost programat pentru luna septembrie a anului 2021, insa nota de plata nu reprezinta decat un mister. Pentru moment.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sapte zile, chiar la inceputul saptamanii trecute, noua Dacia Duster Facelift se remarca in special prin farurile cu lumini de zi (re)stilizate sub forma literei Y, insa nu vor trece neobservate nici grila frontala sau stopurile cu detalii similare. Daca mai trebuia cumva precizat.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu cateva optiuni proaspete la nivel de jante din aliaj, diferite imbunatatiri fiind operate si in dreptul tapiteriei din material textil, tetierelor scaunelor, dar si consolei centrale. Printre multe altele.

Totodata, mult anticipata Dacia Duster Facelift se mai poate lauda si cu un nou display tactil, cu diagonala de opt inch, pentru sistemul de infotainment. Noua este si transmisia automata cu sase rapoarte, de tip EDC, disponibila exclusiv impreuna cu motorizarea turbo, pe benzina, de 1.3 litri si 150 de cai pe puntea fata.

Si daca tot veni vorba despre motorizari, viitorii clientii vor mai avea la dispozitie si alte configuratii: TCe 90 (2WD), TCe 130 (2WD), TCe 150 (4WD), ECO-G 100 (2WD) si dCi 115 (2WD sau 4WD), fiecare oferita alaturi de o cutie manuala cu sase viteze.

Nota de plata a noii Dacia Duster Facelift nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata, insa actuala versiune se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 14.050 de euro, dupa cum precizam si anterior. Revenind la situatia variantei imbunatatite, primele exemplare vor ajunge in showroom-uri la toamna.

Distribuie pe Facebook
mai multe