Una costa 22.590 de lire, cealalta... de aproape patru ori mai mult. Test comparativ intre Dacia Duster si Land Rover Defender

Una costa 22.590 de lire, cealalta... de aproape patru ori mai mult. Test comparativ intre Dacia Duster si Land Rover Defender
  • Una costa 22.590 de lire, cealalta... de aproape patru ori mai mult
  • Test comparativ intre Dacia Duster si Land Rover Defender
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster sau Land Rover Defender? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din filmul de mai jos, lung de 15 minute.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani si trecuta relativ recent, la inceputul verii lui 2021, printr-un binemeritat facelift, actuala generatie a celebrei masini comercializate de compania Dacia sub denumirea de Duster ocupa o pozitie fruntasa intr-un top al celor mai capabile SUV-uri ale momentului. Cum se descurca insa automobilul producatorului cu sediul la Mioveni, in judetul Arges din Romania, impotriva unui off-roader de circa 3.7 ori mai scump, asa cum este urmatorul Land Rover Defender?

Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din filmul de mai jos. Dar nu inainte de a dezvalui cateva dintre specificatiile modelelor participante la respectivul test, atat Dacia Duster, cat si Land Rover Defender bucurandu-se de serviciile unui propulsor diesel: unul de 1.5 litri, cu patru cilindri in linie si undeva in jurul a 115 cai putere, si altul de tip I6, cu o capacitate dubla si aproximativ 300 CP, ce este drept.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2022