VIDEO: BMW a iesit ultimul, dar nu asta e surpriza. Cine a castigat dintre noul Mercedes CLS si Audi A7?

VIDEO: BMW a iesit ultimul, dar nu asta e surpriza. Cine a castigat dintre noul Mercedes CLS si Audi A7?
  • Test comparativ intre BMW Seria 6, Audi A7 si Mercedes CLS
  • BMW Seria 6 iese pe ultimul loc in acest duel
  • Batalia pentru suprematie se da intre Audi A7 si Mercedes CLS
Distribuie pe Facebook

Automobilul care a inventat clasa coupe-urilor in patru usi da piept cu competitia directa. Cum se compara noul Mercedes CLS cu Audi A7 si BMW Seria 6?

Anuntat inca de la sfarsitul anului trecut, noul Mercedes CLS iese in evidenta, la exterior, printr-un design mai agresiv ca oricand. De cealalta parte a usilor, interiorul ofera combinatia perfecta de tehnologie si lux.

Sub capota, clientii automobilului care a inventat clasa coupe-urilor in patru usi au la dispozitie, in premiera absoluta, o serie de motorizari turbo cu sase cilindri in linie. Nu doar pe benzina, ci si pe motorina.

Totul suna bine si arata frumos, insa noul Mercedes CLS are parte de parte de competitie serioasa din partea modelului Audi A7 Sportback. Care a fost relansat, la randul lui, in ultima parte a anului trecut.

In duelul celor doua automobile intervine BMW Seria 6 care, zilele acestea, se vinde doar intr-o versiune GranTurismo. Va reusi oare, cu a sa caroserie plina de controverse, sa fure din clientii rivalilor direct?

Este momentul adevarului. Momentul in care variantele ceva mai aspectuoase ale modelelor Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class lupta pentru a demonstra ca reprezinta o optiune mai buna decat cealalta.

Cine castiga intr-o batalie care aduce la linia de start si pune fata in fata automobile precum Audi A7 Sportback, BMW Seria 6 Gran Turismo, respectiv Mercedes CLS, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2018