Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine ar completa perfect lista ingredientelor ce compun reteta specifica pachetului estetic.

Prima parte a anului 2022 a marcat debutul unei noi masini de la Alfa Romeo, conducerea marcii italiene prezentand publicului larg - in urma cu mai putin de 30 de zile, mult anticipata varianta de serie a conceptului cunoscut sub denumirea de Tonale. Lansata special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA, aceasta ofera in varianta de top - o unitate de 1.3 litri cu un motor electric si o baterie de 15.5 kWh, circa 275 de cai putere.

Urmatoarea perioada de timp va aduce si un facelift major pentru Stelvio, asa cum precizam - de asemenea, si anterior, pe cand devoratorii de electrice asteapta, cu nerabdare, aparitia in showroom-uri, la vanzare, a unui astfel de produs, capabil eventual sa concureze impotriva unor nume ca Tesla Model 3, dar si BMW i4.

Si daca inginerii Alfa Romeo lucreaza in prezent - spre surprinderea publicului larg, la o masina cu doar doua portiere? La aceasta ipoteza pare sa se fi gandit si artistul Maxim Shershnev - ce a dezvoltat un proiect virtual botezat Giulia Coupe, insotit de prize supradimensionate si faruri inguste la nivelul partii din fata a caroseriei, aripi laterale proeminente, blocuri optice posterioare unite cu banda iluminata, teoretic, cu LED-uri, evacuare centrala si jante din aliaj cu design familiar.

Atat meniul de la interior, cat si motorizarea de sub capota au fost lasate in sarcina imaginatiei privitorului, asa ca ne-am luat libertatea de a mentiona ca un astfel de produs ar reprezenta un succes pe linie alaturi de V6-le twin-turbo de 2.9 litri si 510 sau - de ce nu, 540 de cai de pe Giulia Quadrifoglio, respectiv Giulia GTA.

Alfa Giulia Coupe - Ipoteza de design

Alfa Giulia Coupe - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe