Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii ar trebui sa aiba la dispozitie doua unitati cu cate sase cilindri in linie - una pe benzina, alta pe motorina, plus un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 327 CP sub capota.

Prezentata publicului larg la inceputul primaverii anului 2022, prima generatie a masinii oferite de Mazda sub numele de CX-60 nu se va vinde - cel putin teoretic, decat intr-o singura versiune de caroserie. Dar daca japonezii se vor razgandi si vor lansa - ulterior, pe piata inclusiv o varianta cu alura de Coupe?

O astfel de intrebare si-a pus si artistul X-Tomi Design.

Inspirata de produse precum Audi Q5, BMW X4 si Mercedes GLC Coupe, respectiva Mazda CX-60 se remarca printr-un design familiar la nivelul partii frontale - ce preia reteta versiunii standard. In partea din spate a caroseriei - in schimb, varianta cu alura de Coupe a masinii japoneze ofera numeroase detalii noi, principala diferenta constand in cum continua linia plafonului pana la intalnirea cu hayonul.

Lista atractiilor principale ar trebui sa cuprinda inclusiv o gama de motorizari la fel de impresionanta precum celelalte aspecte - compusa din doua unitati cu cate sase cilindri in linie, una pe benzina, alta pe motorina, plus un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 327 CP sub capota, aceasta solutie din urma traducandu-se printr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de 5.8 secunde, daca proiectul artistului X-Tomi Design va prinde viata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2022