Dacia Sentry este super-coupe-ul cu patru portiere si propulsie electrica pe care fiecare roman vrea sa-l vada in lumea reala

  • Dacia Sentry este super-coupe-ul cu patru portiere si propulsie electrica pe care fiecare roman vrea sa-l vada in lumea reala
  • Proiectul designerului Ticarat Alexandru-Calin se poate lauda inclusiv cu o caroserie ce depaseste cinci metri in lungime
Distribuie pe Facebook

Impresionanta creatie, ce poarta semnatura designerului Ticarat Alexandru-Calin, masoara peste cinci metri in lungime si vrea sa joace rolul de succesor al (extrem de) popularului 1300.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de sapte ani, actuala Dacie Logan se apropie cu pasi mari de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a celebrei masini de la Mioveni va debuta oficial chiar pe parcursul lunilor urmatoare, spun cele mai recente zvonuri si informatii neoficiale, care vorbesc inclusiv despre o alura de coupe si un motor Euro 7.

Dacia Sentry

Dacia Sentry

Cu o serie similara de caracteristici se poate lauda si proiectul Sentry - ce poarta semnatura designerului roman Ticarat Alexandru-Calin, contrastul dintre capota alungita si portbagajul scurt reprezentand principalul punct de atractie, alaturi de jantele supradimensionate si blocurile optice cu aspect unic.

Seria vestilor bune continua cu sistemul de propulsie complet electric, care... propulseaza Dacia spre viitor. Ce este drept, aceasta solutie tehnica nu va ramane doar un vis virtual si frumos, compania de la Mioveni punand la punct, chiar in clipele de fata, ultimele detalii legate de lansarea primei sale masini pe baterii, anticipata de conceptul Spring.

Revenind insa la creatia designerului roman Ticarat Alexandru-Calin, proiectul Sentry mai are de anuntat si o lungime a caroseriei mai mare de cinci metri, un plus de 117 mm comparativ cu un Mercedes E-Class, doar de dragul comparatiei, in timp ce se vrea a juca rolul de succesor al popularului 1300.

Dacia Sentry

Dacia Sentry

Dacia Sentry

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Dacia Sentry
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2020