Exercitiu de imaginatie: Cum ar putea arata viitorul SUV de la Alfa Romeo

Exercitiu de imaginatie: Cum ar putea arata viitorul SUV de la Alfa Romeo
  • Alfa Romeo lucreaza intens la dezvoltarea unui crossover
  • Noul model va avea ca rivali Audi-ul Q5, BMW-ul X3, Mercedes-ul GLC, dar si Jaguar-ul F-Pace sau Porsche-le Macan
  • Debutul oficial a fost programat pentru mijlocul lui 2016
Distribuie pe Facebook

Chiar daca ne-au adus de curand unul dintre cele mai tari modele de clasa medie, italienii de la Alfa Romeo nu au de gand sa se opreasca aici cu surprizele. Ba dimpotriva.

Proaspat lansata cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, noua Alfa Romeo Giulia este disponibila la vanzare exclusiv intr-o versiune sedan. Numai pentru moment insa, italienii planuind inclusiv lansarea unei variante break.

Surprizele pregatite de compania din Torino pentru rivalii sai nordici, din Ingolstadt, Munchen si Stuttgart, nu se opresc aici, rivalul modelelor Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class urmand a se metamorfoza inclusiv intr-un SUV.

Aproximativ 2.2 miliarde de dolari au cheltuit pana acum italienii de la Alfa Romeo pentru dezvoltarea, respectiv productia viitorului lor crossover, rezultatul final fiind asteptat sa debuteze cel mai tarziu la mijlocul anului 2016

Nimeni nu stie inca exact stilul pe care noul model din Torino il va adopta, insa printre automobilele pe care acesta le va lua la tinta se numara si Audi Q5, BMW X3, Jaguar F-Pace, Mercedes GLC, Porsche Macan sau Volvo XC60.

In ceea ce priveste gama de motorizari, sansele ca SUV-ul italienilor sa preia gama de motorizari a proaspat lansatei Giulia sunt extrem de mari. Acum ramane de vazut daca preluarea se va face cu sau fara V6-le twin-turbo de pe QV.

Pe langa aceste doua modele, compania din Torino mai are de gand sa vina cu alte sase noi automobile pana in anul 2018. Nimeni nu stie inca ce segmente de piata vor fi vizate ulterior, insa grupul Fiat Chrysler planuieste sa investeasca pana la 5.6 miliarde de dolari pentru a readuce marca Alfa Romeo inapoi in top. Si, bineinteles, pentru a creste vanzarile de la 74.000 (2013) la 400.000 unitati (2018).

Alfa Romeo SUV

Alfa Romeo SUV

Sursa Foto: Alessandro Masera

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2015