Imaginea care aprinde imaginatia fanilor SKODA. Cum ar putea arata noua OCTAVIA in versiune RS

Imaginea care aprinde imaginatia fanilor SKODA. Cum ar putea arata noua OCTAVIA in versiune RS
  • Doua motorizari turbo
  • Aproximativ 250 de cai putere
  • Lansarea ar putea avea loc la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Aceasta randare anticipeaza noua Skoda Octavia RS, versiunea de performanta a modelului compact proaspat lansat. Lansarea oficiala ar putea avea loc in primele luni ale anului viitor.

Constructorul din Mlada Boleslav a lansat in urma cu cateva zile a patra generatie Octavia, la fix 16 ani de la premiera acestui model compact.

Din punct de vedere al design-ului, Octavia s-a aliniat la vremurile actuale, renuntand la desenul controversat al farurilor pe care l-a primit odata cu facelift-ul. Apoi, dimensiunile caroseriei au crescut nitel iar tehnologiile de ultima generatie nu lipsesc din oferta.

Printre ele, instrumentar de bord digital, faruri LED Matrix sau display-ul central cu diagonala de 10 inch.

Cea mai mare noutate tehnica o reprezinta, poate, versiunea plug-in hybrid pe care Octavia o primeste pentru prima data.

Skoda Octavia RS render

Asa cum cere traditia, Skoda Octavia va fi disponibila si intr-o versiune de performanta RS. Prototipurile au fost deja surprinse in teste, acoperite ce-i drept de camuflaj pentru a-i ascunde principalele noutati estetice.

O randare a unui artist digital, pe care o poti studia si tu mai jos, ne-ar putea da cateva indicii despre cum va arata noua Octavia RS. Vorbim despre un pachet estetic sportiv, cu spoilere restilizate si jante supradimensionate, dar si despre o suspensie sport care sa coboare garda la sol.

Skoda Octavia RS render

Gama de propulsoare ar putea ramane neschimbata, in sensul ca vor fi disponibile un propulsor pe benzina de 2.0 litri si unul diesel, ambele turbo. In lipsa unor informatii oficiale, nu putem decat sa speculam ca Octavia RS ar urma sa ofere circa 250 de cai putere

Asa cum spuneam mai sus, lansarea ar putea sa aiba loc la inceputul anului viitor. Sunt sanse destul de mari ca asta sa se intample in luna martie atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la Geneva.

Skoda Octavia RS render

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2019