Mercedes CLA Coupe, intre realitate si fictiune

Mercedes CLA Coupe, intre realitate si fictiune
Desi lansat in urma cu numai cateva saptamani, noul Mercedes CLA a avut indeajuns de mult timp pentru a capta asupra sa atentia intregii planete, dar si pentru a starni imaginatia tuturor cu privire la o viitoare versiune Shooting Brake, respectiv o probabila varianta Coupe cu numai doua usi.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment desfasurat in perioada 14 - 27 ianuarie 2013, noul Mercedes CLA este disponibil momentan doar sub forma unui coupe cu patru usi, al doilea model de acest tip din gama constructorului din Stuttgart. Totusi, asa cum s-a intamplat si cu CLS, nu ar fi exclus ca viitorul sa ne faca cunostinta si cu o versiune Shooting Brake a celei mai noi creatii a companiei germane.

Partea interesanta insa abia acum soseste. Pe langa o varianta Shooting Brake, noul Mercedes CLA ar putea fi oferit si sub forma unui coupe autentic, cu numai doua portiere. Astfel, gama de modele a constructorului german va mai creste cu inca un automobil, iar sansele ca germanii din Stuttgart sa depaseasca la vanzari rivalii de la Audi, respectiv BMW ar urca direct proportional.

Si, pana la urma, daca bavarezii ofera un BMW Seria 1 Coupe, atunci Mercedes de ce nu ar oferi (si) un CLA Coupe? Nu ar fi deloc o idee rea, mai ales in cazul in care aceasta idee se va materializa intr-un automobil asemanator celui imaginat de artistul malaezian Theophilus Chin.

Mercedes CLA Coupe

Mercedes CLA Coupe

Distribuie pe Facebook
mai multe