Nemtii de la Mercedes se roaga sa ramana in acest stadiu. Cum ar putea arata noua masina de lux de la Audi

Nemtii de la Mercedes se roaga sa ramana in acest stadiu. Cum ar putea arata noua masina de lux de la Audi
  • Audi a lansat de curand o noua generatie a modelului A8
  • Internetul a profitat si ne ofera o versiune Coupe
  • Ramane de vazut daca nemtii o vor construi sau nu in serie
Distribuie pe Facebook

Chiar daca Audi nu a spus nimic despre o posibila versiune Coupe a noului A8, internetul a creionat deja imaginea unul astfel de model.

Audi a lansat de curand o noua generatie a modelului A8, iar acum tot internetul se intreaga ce va urma pentru limuzina germana. Potrivit ultimelor zvonuri, aceasta ar putea primi doua versiuni diferite de inalta performanta, ambele cu motorizari de Porsche Panamera.

Despre o varianta in numai doua portiere a proaspat lansatei nave amiral a companiei din Ingolstadt nu spune inca nimeni nimic insa, chiar si asa, avem deja o prima fotografie a modelului Audi A8 Coupe. Una realizata, ce este drept, cu ajutorul Photoshop-ului.

In cazul in care va deveni realitate, respectivul automobil de lux ar urma sa intre intr-un segment de piata din care mai fac parte Mercedes S-Class Coupe si Bentley Continental GT. Acestora li se va alatura, in cursul anului viitor, generatia cu numarul doi a legendarului BMW Seria 8.

Noul Audi A8 Coupe ar putea imprumuta gama de motorizari a versiunii in patru portiere, care dezvolta 585 de cai putere in varianta de top. Propulsoarele cu pana la 12 cilindri vor fi cuplate la o cutie automata cu opt rapoarte si, totodata, un sistem de tractiune integrala.

Pe plan estetic, respectivul automobil de lux va impresiona in special prin cele doua display-uri tactile de la nivelul consolei centrale, care ofera control asupra tuturor functiilor vitale ale modelului german. La exterior, in schimb, toate privirile vor zbura catre stopurile alungite.

Audi A8 Coupe - Ipoteza de design

Sursa Foto: X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2017