Pozele care au starnit imaginatia fanilor. Cum ar arata noul A8 daca de maine s-ar vinde si intr-o varianta RS

Pozele care au starnit imaginatia fanilor. Cum ar arata noul A8 daca de maine s-ar vinde si intr-o varianta RS
  • Pozele care au starnit imaginatia fanilor
  • Cum ar arata noul A8 daca de maine s-ar vinde si intr-o varianta RS
Distribuie pe Facebook

In cazul in care nemtii de la Audi vor alege - intr-un final - sa raspunda rugaciunilor si sa lanseze pe piata o astfel de varianta de performanta, propulsia acesteia ar putea fi asigurata de o motorizare in opt cilindri. Cu o capacitate de 4.0 litri si - nu in ultimul rand, tehnologie MHEV.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecuta de curand - la sfarsitul toamnei lui 2021 - printr-un facelift major, actuala generatie a limuzinei cunoscute sub numele de A8 isi intampina clientii in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor nu se regaseste insa si o savoare RS, amatorii de senzatii tari in pachete confortabile fiind nevoiti sa se multumeasca exclusiv cu o aroma S8 - acompaniata de un propulsor V8 de patru litri si undeva in jurul a 571 CP.

View this post on Instagram

A post shared by hycade (@the_hycade)

Si totusi, ce s-ar intampla daca nemtii de la Audi s-ar razgandi si ar lansa pe piata - dupa o lunga perioada de asteptare - o astfel de masina? Urmatoarele fotografii si imagini ofera cateva informatii si detalii pretioase cu privire la cum ar putea arata respectivul automobil de lux: cu prize supradimensionate la nivelul partii din fata a caroseriei, cu extensii proeminente dedicate pragurilor laterale, cu un spoiler spate acompaniat de un difuzor masiv, plus o evacuare dubla - cu tips-uri rotunde.

La interior, de cealalta parte a portierelor, ipoteticul model ar trebui sa se bucure si de scaune sport, de un volan multifunctional cu parte inferioara plata, de cusaturi sub forma de fagure si de ornamente realizate din fibra de carbon. Impresionantul meniu va culmina cu motorul de sub capota: un benzinar insotit de opt cilindri, de o capacitate de 4.0 litri si tehnologie MHEV, proiectat pentru a livra ambelor punti aproximativ 600 de cai putere, suficient pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.6 secunde, teoretic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2022