Romania, din nou la BBC - lectii de condus pe tancurile Armatei Romane!

Romania, din nou la BBC - lectii de condus pe tancurile Armatei Romane!
O noua serie televizata de BBC debuteaza cu un episod filmat in Romania, intr-o unitate militara din Pitesti. 'The World's Toughest Driving Tests' ii duce pe cei doi protagonisti in toata lumea, pentru a conduce cele mai mari si mai periculoase masinarii. Romania are priviliegiul de a deschide seria, cu lectii inedite de condus, pe tancul de productie autohtona, TR-85. Un prim-episod foarte interesant ce aduce din nou, Romania, in prim-plan!
Distribuie pe Facebook

Dupa ce Top Gear a filmat celebrul episod din Romania, se pare ca succesul de care se bucura tara noastra este in crestere. Cel putin in atentia celor de la BBC, care au filmat primul episod din 'The World's Toughest Driving Tests' in Romania, un nou show de televiziune in Marea Britanie.

Actorul Will Mellor si prezentatoarea Kirsten O'Brien se plimba in toata lumea, cu scopul de a gasi cele mai mari si mai greu de condus masinarii, pe care sa le imblanzeasca, supunandu-le la cele mai grele teste. Atat ei pe masini, cat si invers.

Pentru inceput merg intr-o unitate militara din Pitesti unde invata sa conduca tancul TR-85.

Timp de 3 zile devind soldati romani, dorm in cazarma si mananca ceea ce se gateste la cantina. Un adevarat show care prezinta viata celor doi in mijlocul armatei militare autohtone, un show care insa prezinta Romania intr-o lumina pozitiva si, la fel ca si episodul din Top Gear, ne creste putin cantitatea de mandrie nationala. Enjoy!

Lectii de condus pe tancurile Armatei Romane


Multumim pentru stire lui Daniel Dorobantu

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2010