Avem preturile noului Ateca. Uite cat costa primul SUV din istoria SEAT

Avem preturile noului Ateca. Uite cat costa primul SUV din istoria SEAT
  • Noul SEAT Ateca porneste in Germania de la 19.990 euro
  • Versiunea de baza ofera o unitate turbo de un litru si 115 CP
  • Modelul de top se lauda cu un 2.0 TDI de 190 cai putere
Distribuie pe Facebook

Primul SUV din istoria companiei SEAT, noul model Ateca, porneste in Germania de la 19.990 de euro. Crossover-ul spaniol ofera la schimb o motorizare turbo de un litru si 115 cai putere.

Intrat intr-un con de umbra dupa debutul sau furtunos din cadrul Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara acestui an, noul SEAT Ateca revine astazi in atentia noastra cu informatii pretioase despre pretul sau vanzare.

Mai exact, primul SUV din istoria companiei spaniole va porni - cel putin in Germania, de la 19.990 de euro, versiunea de baza fiind livrata la pachet alaturi de o motorizare turbo de un litru si aproximativ 115 cai putere.

SEAT Ateca

Oferita in compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte si a unui sistem de tractiune fata, unitatea cu pricina promite atat o viteza maxima de 183 de kilometri pe ora, cat si un consum mediu de carburant de 5.2 litri la 100 km.

Urmatoarea pe lista, versiunea 1.6 TDI Ecomotive de 115 CP se vinde cu un minimum de 23.190 de euro, fisa tehnica anuntand si in cazul de fata o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Pentru 24.700 de euro virati in contul companiei SEAT, noul Ateca va sosi intr-o varianta 1.4 TSI de 150 de cai putere. Completeaza pana la 28.350 de euro, iar SUV-ul spaniol iti va pune la dispozitie inclusiv o cutie DSG si un sistem AWD.

SEAT AtecaSEAT Ateca

Lista cu optiuni de propulsie se incheie in cele din urma cu o motorizare turbodiesel de doi litri si doua optiuni de putere - 150 sau 190 de cai putere, preturile de comercializare variind intre 27.560 si 35.580 de euro.

Dupa cum precizam si anterior, primul SUV din istoria companiei spaniole este construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultimul Volkswagen Tiguan si ofera o capacitate de incarcare a portbagajului de 485 - 510 litri.

In ceea ce priveste dimensiunile sale, noul SEAT Ateca masoara 4.36 metri in lungime, 1.84 metri in latime si, nu in ultimul rand, 2.64 metri la nivel de ampatament. In functie de echiparea pentru care s-a optat, lista cu tehnologii disponibile poate include si urmatorele sisteme: Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection, Rear Cross Traffic Alert sau Traffic Jam Assist.

SEAT Ateca

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze SEAT Ateca
mai multe