Intrebari si raspunsuri: inmatricularea si radierea masinii

Intrebari si raspunsuri: inmatricularea si radierea masinii
Pana la sfarsitul saptamanii, aceasta rubrica va ramane in top pentru a incerca sa venim in ajutorul cititorilor. Saptamana aceasta vom discuta despre eventuale probleme sau nelamuriri legate de inmatricularea unei masini si radierea acesteia. Sunt multe cazuri in care proprietarii au vandut masina fara sa faca acte si nu stiu ce sa faca. Este doar un exemplu cu care se confrunta multi soferi. Daca vrei sa pui o intrebare, aici este locul. Daca stii raspunsul la o intrebare pusa de altcineva, aici poti raspunde.
Distribuie pe Facebook

Nu toti ne-am nascut cunoscatori. Sunt foarte multi cei care si-au cumparat pentru prima oara o masina si nu stiu care este procedura de inmatriculare de exemplu. Poate sunt multi care nu stiu cat costa identificarea la RAR. Sau pur si simplu le lipseste vreun act si vor sa stie ce trebuie sa faca.

La fel de multi sunt si cei care au instrainat masini fara sa faca acte de vanzare-cumparare si acum trag ponoasele: amenzi, impozit, etc. Sau cei care s-au trezit cu diverse citatii, desi masina era vanduta demult cu acte in regula.

Exemplu : Am vandut o masina cuiva, am dat si talonul si cartea, dar nu am facut niciun act de vanzare cumparare si nu mai am nici o copie a cartii ca sa o radiez de la circa financiara, asa ca platesc impozit degeaba de 2 ani. Ce sa fac?

Pentru orice exista o solutie si o rezolvare. Si cu siguranta, cineva stie raspunsul la intrebarea ta. Daca ai de pus o intrebare, esti invitat sa o faci mai jos si vei primi raspunsul fie de la alti cititori, fie de la echipa 4tuning. Orice raspuns neargumentat sau care nu are legatura cu subiectul va fi sters.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Ghidul soferului DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2011