Dilema zilei: cine este vinovat pentru acest accident grav din Alba Iulia?

Dilema zilei: cine este vinovat pentru acest accident grav din Alba Iulia?
  • Accidentul a avut loc la intrarea in orasul Alba Iulia
  • Au fost mai multe victime omenesti
  • Un echipaj SMURD a fost chemat pentru descarcerare
Distribuie pe Facebook

O camera de bord a inregistrat un accident grav, in urma caruia au fost ranite doua persoane. Accidentul a avut loc zilele trecute in judetul Alba, iar politia a spus ca este de vina un sofer care a facut o depasire neregulamentara. Dar care este adevarul?

Se da un autoturism care circula regulamentar, cel din care se filmeaza, aparent un Logan. In fata lui se afla un Opel Astra H de culoare gri, iar in fata acestuia este un microbuz. Toate masinile circula in sir indian, cu viteza redusa, cel mai probabil din cauza unui alt vehicul care merge incet.

La un moment dat, microbuzul face o depasire destul de brusca. Poate din cauza microbuzului mare, Opelul din spatele sau nu are vizibilitate buna, iese si el sa faca o depasire, dupa care reintra pe banda lui, vazand ca vine din fata un alt autoturism. Acesta, un alt Opel, model Vectra B de culoare albastra, aparent circula cu o viteza foarte mare, desi este zona de localitate. Soferul sau vede Opelul gri care incearca depasirea, se sperie si pierde controlul masinii, intrand pe contrasens, lovind aproape frontal Loganul.

Acum se naste intrebarea: cine este de vina pentru acest accident? Soferul de microbuz care a facut o depasire prea din scurt? Soferul Opelului gri care a incercat o depasire, desi nu avea vizibilitate, dupa care a revenit? Sau soferul masinii de pe contrasens, Opelul albastru, care avea o viteza prea mare si a pierdut controlul? Un lucru e clar: soferul Loganului din care se filmeaza nu poate fi tras la raspundere cu nimic, nu avea ce sa faca sa evite impactul...

Rugamintea noastra este sa va uitati de mai multe ori la film si sa va spuneti parerea. A noastra este ca vinovati sunt mai multi, dar cel mai cel este soferul Opelului albastru care conducea mult prea repede masina si nu a avut cum sa o stapaneasca.

Distribuie pe Facebook
mai multe