Proprietarul a avut noroc cu asigurarea. Trebuie sa plateasca 28.000 de dolari doar pentru atat

Proprietarul a avut noroc cu asigurarea. Trebuie sa plateasca 28.000 de dolari doar pentru atat
  • O Tesla Model S a fost lovita recent din spate de un Cadillac
  • Filmul accidentului a ajuns, evident, pe platforma Youtube
  • Din toata aceasta intamplare se remarca... costul reparatiilor
Distribuie pe Facebook

O simpla lovitura in partea din spate a caroseriei i-a adus unei Tesla Model S pagube de 28.000 de dolari. Si nu este niciun fel de gluma.

Una dintre cele mai importante masini ale istoriei, prima generatie de Tesla Model S este capabila de performante la care concurenta doar viseaza. In versiunea de top, electrica producatorului american vine cu doua motoare si o baterie de 100 kWh, care ii permite sa accelereze de la 0 la 96 de kilometri pe ora...

.... intr-un timp de numai 2.4 secunde. Si mai impresionanta este insa autonomia: trecuta de curand printr-un nou facelift, berlina cu cinci portiere din Silicon Valley reuseste sa parcurga aproape 600 de kilometri cu un singur plin.

Comercializata in prezent la preturi incepand de la 78.000 de dolari, prima generatie de Tesla Model S nu este nici pe departe - contrar celor spuse de unii sau altii, masina perfecta. Una dintre marile parti negative ale electricii americane o reprezinta, dupa cum suntem singuri ca ti-ai dat seama, costul mare de achizitie.

Realizata intr-o proportie covarsitoare din aluminiu, berlina cu cinci portiere din Silicon Valley nu este foarte ieftina nici macar atunci cand vine vorba de reparatii. O teorie sustinuta inclusiv de urmatorul material video, venit din SUA.

In filmarea respectiva, o Tesla Model S de prima generatie cade victima unui automobil al companiei Cadillac, al carui sofer loveste intr-o clipa de neatentie partea posterioara a caroseriei. Chiar daca nu pare sa aiba mare lucru, proprietarul electricei americane precizeaza ca pagubele rezultate din acest accident...

... se ridica la nici mai mult, nici mai putin de 28.000 de dolari. Din pacate, posesorul berlinei cu cinci portiere din Silicon Valley nu a oferit niciun fel de informatie cu privire la motivele aflate la baza acestei note de plata.

Nu este insa nici pe departe prima data cand o masina de-a companiei Tesla ajunge in atentia publicului din pricina costurilor mare de reparatie. Anterior, un Model 3 a fost declarat dauna totala cu toate ca lovitura rezultata in urma unui accident nu parea sa impuna o astfel de masura - mai multe detalii AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2019