Proprietarului nu i-a venit sa creada. Compania de asigurari i-a declarat masina dauna totala numai din atata

Proprietarului nu i-a venit sa creada. Compania de asigurari i-a declarat masina dauna totala numai din atata
  • O Tesla Model 3 a fost declarata dauna totala dupa un accident cu un Mercedes C-Class de generatie mai veche
  • Decizia a fost luata de asigurata cel mai probabil din cauza costurilor uriase cu repararea partii frontale
Distribuie pe Facebook

Un accident aparent banal, asa cum se intampla zilnic pe strazile planetei, s-a incheiat cu o decizie mai putin obisnuita din partea companiei de asigurari.

Doi soferi se deplaseaza pe un drum intens circulat din Statele Unite ale Americii, pe culoarea verde a semaforului. Pana aici, nimic neobisnuit sau iesit din comun. Situatia se schimba insa radical atunci cand intram in cele doua detalii care au facut diferenta in cazul de fata.

Problema numarul 1: proprietarul uneia dintre masini, o Tesla Model 3 de ultima generatie, circula mai repede decat limita de viteza din zona respectiva. Problema numarul 2: conducatorul unui Mercedes C-Class mai vechi face stanga fara sa se asigure ca nu vine nimic din sens opus.

Din aceste doua elemente rezulta un accident, din fericire, fara victime omenesti. Nici automobilele implicate in nefericitul eveniment nu au suferit daune semnificative insa, mai tarziu, oficialii companiei de asigurari declara dauna totala unul dintre vehicule din coliziune.

Si mai surprinzator este ca nu vorbim despre masina mai veche, ci despre cea de ultima generatie. Motivele exacte pentru care respectiva Tesla Model 3 urmeaza sa fie scoasa de pe strazi sunt complet necunoscute, dar ar putea avea legatura cu costurile mari de reparatie.

Dupa cum precizam si anterior, celebrul automobil electric din Silicon Valley este realizat in mare parte din aluminiu. Totodata, nici modul in care acesta a fost conceput nu ajuta de niciun fel, astfel ca fiecare operatiune de reparare necesita numeroase ore de lucru.

Iti mai aduci aminte de acel proprietar de Tesla Model 3 care a fost nevoit sa plateasca aproape 7.000 de dolari pentru o lovitura complet banala, nu mai mare de zece centimetri?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2019