Debut cu ghinion pentru Ken Block

Debut cu ghinion pentru Ken Block
Pe data de 29 ianuarie a avut loc prima etapa din cadrul Rally America, intitulata Sno*Drift, ce s-a desfasurat in Michigan. Evenimentul a scos la aer toti pilotii cunoscuti si i-a adus laolalta sa-si testeze calitatile pe drumurile inguste si pline de zapada.
Distribuie pe Facebook

Cel mai asteptat pilot al evenimentului a fost cunoscutul Ken Block, ce s-a prezentat pentru prima data la bordul masinii sale pentru Rally America, un fioros Ford Fiesta, alaturi de noua sa echipa Monster.

Debut cu ghinion pentru Ken Block

Desi foarte increzator de noua sa masina si echipa, Ken Block si copilotul sau Alessandro Gelsomino nu au reusit sa termine etapa, suspensia masinii cedand dupa cea de-a saptea mansa. Desi fanii veniti sa-l vada pe Block in actiune erau nerabdatori ca echipa Monster sa repare masina pentru iesirea ei inapoi pe traseu, acestia au facut contradictoriul, strangand tot parcul si plecand a doua zi dis de dimineata. 

Debut cu ghinion pentru Ken Block

Chiar si asa, prima iesire a masinii a fost privita cu ochi buni de catre toata lumea, poate si pentru faptul ca a fost masina pe care Marcus Gronholm a folosit-o anul trecut pentru celebra urcare pe traseul Pikes Peak. Pe atunci masina avea aproximativ 800 CP, puterea acum fiind restransa undeva in jurul valorii de 330 CP. Ken Block este multumit de masina, acesta bucurandu-se de un cuplu mai mare decat cel de pe vechiul Subaru. Speram ca la urmatoarele etape, Ken sa termine pe un loc fruntas si asteptam cu nerabdare prima lui iesire in WRC, alaturi de Ford Focus RS, ce va avea loc in luna martie in Mexic.    

Debut cu ghinion pentru Ken Block


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Debut cu ghinion pentru Ken Block
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2010