5 ponturi ca sa scapi de hingherii de masini

5 ponturi ca sa scapi de hingherii de masini
Ridicarile de masini si amenzile usturatoare de aproape 1.000 de lei reprezinta cea mai mare teama a soferilor. Daca vrei insa sa scapi de aceste griji si sa te feresti de hingherii de masini, iata cateva ponturi care te pot ajuta in aceasta privinta.
Distribuie pe Facebook

1. Autoritatile nu au voie sa-ti ridice masina decat daca este parcata neregulamentar si reprezinta un obstacol pentru circulatie. Daca lucrurile nu stau insa asa, poti contesta in instanta.

2. Daca observi ca politia a pus ochii pe masina ta si te afli in apropiere, urca-te la volan si nu te da jos din masina sub nicio forma. Dupa mai multe negocieri, vei plati doar o amenda, insa mult mai mica decat daca ti-ar ridica autovehiculul.

3. Poti impiedica legal ridicarea masinii daca pui o persoana sa stea langa ea si sa spuna ca revii imediat. Vei primi o amenda, insa vei iesi mai ieftin.

4. Parcheaza masina aproape de copaci sau cu rotile din fata pe trotuar si pune o persoana sa stea langa masina, aproape de roti. Manipulantii nu au voie sa iti loveasca, sa-ti zgarie masina sau sa impinga persoana.

5. Daca te grabesti si locul in care parchezi este expus acestor manevre, pune un pahar cu apa sau cafea pe bord. Daca lichidul se varsa pe masina in timpul ridicarii masinii, ii poti da in judecata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2013