A cumparat un Nissan GT-R si l-a donat politiei. Cand ajunge masina japoneza pe strazi

A cumparat un Nissan GT-R si l-a donat politiei. Cand ajunge masina japoneza pe strazi
  • Politia din Tochigi a primit de curand cheile unui Nissan GT-R
  • Automobilul a fost donat de un localnic
  • Supercarul japonez foloseste un motor V6 twin-turbo de 570 CP
Distribuie pe Facebook

O fi ea prima institutie din lume cu un Nissan GT-R in flota de automobile, insa Politia din Dubai are acum concurenta serioasa din partea celei... japoneze.

Motor V6 de 570 cai putere, cutie cu dublu ambreiaj si tractiune integrala in standard: sunt principalele puncte de atractii ale actualului Nissan GT-R si, totodata, celui mai nou membru al politiei nipone.

"Calit" dupa atatia ani de lupta cu Porsche 911 Turbo, bolidul japonez a fost solicitat pentru a se ocupa de-acum incolo inclusiv de asigurarea pazei si a protectiei pe strazile prefecturii Tochigi.

Nissan GT-R de politie

Nissan GT-R de politie

Si mai interesant este ca celebrul automobil de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare nu a fost cumparat din bani public, ci a ajuns in posesia autoritatilor dupa ce a fost donat de un localnic.

Inainte de a intra in slujba Politiei din Tochigi, respectivul Nissan GT-R a primit uniforma oficiala a institutiei, dar si toate echipamentele necesare - inclusiv semnalele acustice si vizuale specifice.

Bolidul japonez cu motor V6 de 570 cai putere, cutie cu dublu ambreiaj si tractiune integrala in standard nu este singurul "specimen" aparte angajat de autoritatile nipone pentru asigurarea respectarii legilor.

Aparent, Politia din Tara Soarelui Rasare mai detine un astfel de automobil, cu importanta mentiune ca este vorba despre un exemplar apartinand generatiei R34 - si nu R35, ca in cazul de fata.

Un Nissan GT-R R35 folosesc, ce este drept, autoritatile din Dubai, care mai au in flota si un Bugatti Veyron, plus cateva modele de la Ferrari, Lamborghini si chiar Bentley, Audi ori Mercedes-Benz.

Nissan GT-R de politie

Nissan GT-R de politie

Nissan GT-R de politie

Nissan GT-R de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Nissan GT-R de politie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2018