A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu noul Nissan Qashqai Facelift

A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu noul Nissan Qashqai Facelift
  • A intrat in productia de serie si nimic nu-l mai poate opri
  • Imagini de pe linia de asamblare cu noul Nissan Qashqai Facelift
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata in continuare - si de aceasta data, fie de un motor turbo, cu sistem mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, fie de o unitate electrica a carei baterie este alimentata de o motorizare termica, ce actioneaza pe post de generator. Dupa cum mentionam - de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui aprilie, cel mai recent Nissan Qashqai din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au anuntat, chiar pe parcursul zilelor trecute, startul productiei de serie - proces desfasurat la fabrica din Sunderland.

Nissan Qashqai Facelift - Productie

Nissan Qashqai Facelift - Productie

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, acesta isi va intampina, in continuare, cumparatorii alaturi de o unitate turbo, cu sistem mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, alternativa constand intr-un motor electric al carui acumulator este alimentat de un propulsor termic, ce actioneaza pe post de generator. In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, si in 7.9 secunde, pe cand autonomia totala urca pana la 1.000 de kilometri, dupa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale.

Noul Nissan Qashqai Facelift se mai poate lauda - printre altele, si cu un design SF la nivelul departamentului exterior, pe cand cele doua display-uri color uriase domina interiorul. De la orizont nu lipsesc, totodata, nici blocurile optice cu tehnologie LED, jantele pe 20 de inch, scaunele actionate electric - cu functie de incalzire, volanul cu aspect in trei spite, climatizarea cu reglare automata a temperaturii.

Nissan Qashqai Facelift - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Nissan Qashqai Facelift - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2024