Au fost anuntati finalistii World Car Of The Year! Doua japoneze lupta cu o masina germana pentru marele premiu

Au fost anuntati finalistii World Car Of The Year! Doua japoneze lupta cu o masina germana pentru marele premiu
  • Au fost anuntati finalistii World Car Of The Year!
  • Doua japoneze lupta cu o masina germana pentru marele premiu
Distribuie pe Facebook

Numele castigatorului va fi anuntat peste aproximativ trei saptamani, in ziua de 20 a lunii aprilie.

Editia din acest an a celebrelor World Car Awards a intrat pe ultima suta de metri, juriul competitiei anuntand, in urma cu numai cateva momente, numele celor trei finalisti ramasi in cursa pentru marele premiu. Este vorba, mai precis, despre doua japoneze si o masina germana, batalia la categoria World Car Of The Year urmand a se da intre Toyota Yaris, Honda e si, mai mult sau mai putin surprinzator, noul Volkswagen ID.4.

La categoria World Urban Car, in schimb, lupta se va da - exclusiv - intre masini de origine japoneza, castigatorul urmand a fi ales dintre Honda Jazz/Fit si, inca o data, Honda e si Toyota Yaris.

Urmeaza, pe lista, categoria World Luxury Car, acolo unde juriul editiei din acest an a celebrelor World Car Awards a ales, pentru marea finala, o masina britanica, una suedeza si, nu in ultimul rand, una germana. Astfel, batalia se va da intre noul Land Rover Defender, Polestar 2 si, oarecum normal, cea mai recenta generatie a gamei Mercedes S-Class, prezentata in septembrie 2020 si disponibila deja la vanzare, inclusiv in Romania.

Penultima categorie, World Performance Car, aduce o inversare a rolurilor anterior anuntate si vine cu doua masini germane versus o japoneza: Audi RS Q8, Porsche 911 Turbo si Toyota GR Yaris.

De cealalta parte, la categoria World Car Design of the Year, editia din acest an a celebrelor World Car Awards a pregatit o batalie intre doua japoneze si o masina britanica, Honda e, Mazda MX-30 si Land Rover Defender luptand pentru marele premiu. Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul materialului nostru, numele tuturor castigatorilor vor fi anuntati peste aproximativ trei saptamani, in ziua de 20 a lunii aprilie.

Distribuie pe Facebook
mai multe