Ce se intampla daca scoti cheia din contact in mers? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Ce se intampla daca scoti cheia din contact in mers? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Ce se intampla daca daca scoti cheia din contact in mers?
  • Raspunsulil aflam din urmatorul material video
Distribuie pe Facebook

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca daca scoti cheia din contact in mers? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca daca scoti cheia din contact... in mers? Ei bine, cu o astfel de curiozitate s-a confruntat si persoana din spatele canalului de Youtube AutoVlog - care, spre deliciul internetului, nu a stat intocmai degeaba.

Ba dimpotriva: a urcat la volanul unei camionete de generatie mai veche, un Ford Ranger fabricat in cursul anului 1994, daca te intrebai cumva, si a rezolvat misterul respectiv. In urmatorul material video.

Pe aceeasi filmare de mai sus putem vedea, totodata, si ca lucrurile stau complet diferit atunci cand incercarea de a scoate cheia din contact in mers se "face" pe o masina (mult) mai noua. Asadar, daca tot ti-ai primit raspunsul, iata si alte...

... mistere pe care, cel mai probabil, ti le-ai fi dorit rezolvate. Cum ar fi, tot de la persoana din spatele canalului de Youtube AutoVlog, situatia cand pierzi cheia in mers pe un model cu Keyless GO.

Apoi, ce-ai zice sa afli ce se intampla in interiorul anvelopelor atunci cand iti conduci automobilul din dotare? Sau, de ce nu, ce se intampla in interiorul unui diferential sau ce se afla in interiorul unui scaun de Mercedes S-Class?

Pentru alte experimente interesante:

- Ce se intampla cand iei un limitator de viteza cu... viteza?

- Ce se intampla daca bagi in marsarier la 100 km/h?

- Ce se intampla daca apesi acceleratia si frana in acelasi timp?

- Ce se intampla daca montezi pe masina un filtru de aer sport?

- Ce se intampla daca tragi frana de mana electrica la 190 km/h?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 August 2020