Cum faci dintr-o masina de 16.000 de dolari, una de 500.000?

Cum faci dintr-o masina de 16.000 de dolari, una de 500.000?
Nimic mai simplu! Te duci in targ, cumperi o masina cu o suma modica, dupa care, cand ajungi acasa, ai surpriza sa gasesti ceva ce valoreaza jumatate de milion de dolari, in interior! E simplu? Chiar a fost, pentru un american norocos. Ma rog... e mult spus norocos!
Distribuie pe Facebook
Un barbat din California a ramas uluit cand a gasit in masina lui ce uitase fostul proprietar. Brusc, valoarea masinii second, pe care a cumparat-o cu 16.000 de dolari, a crescut cu 500.000 de dolari.
Insa doar pana a intervenit politia* In una din portiere, fostul proprietar a uitat 19 pachete cu cocaina, in valoare de jumatate de milion de dolari.
Charles Preston, psiholog de profesie, a cumparat masina dintr-un targ auto. Era in perfecta stare de functionare, insa dupa cateva luni geamul de la portiera din dreapta a inceput sa se deschida din ce in ce mai greu.
Masina a fost dusa la service si cand a fost desfacuta portiera, a fost gasita cocaina.

Politia incearca acum sa dea de urma proprietarului anterior, care, cel mai probabil, este un traficant de droguri important, daca a uitat de cocaina care valoareaza 500.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe