Fanii se roaga ca DACIA sa vada aceste imagini. Asa ar putea arata noua generatie LOGAN

Fanii se roaga ca DACIA sa vada aceste imagini. Asa ar putea arata noua generatie LOGAN
  • A fost deja surprinsa in teste
  • Dezvoltata pe o platforma noua
  • Ar putea debuta in octombrie la Paris
Distribuie pe Facebook

Rusii de la Kolesa si-au imaginat cum ar putea arata noua generatie Dacia Logan. Stim ca urmeaza sa fie dezvoltata pe platforma CMF-B a francezilor de la Renault, insa data lansarii este inca necunoscuta.

Dupa o productie care a durat 8 ani, actuala generatie Dacia Logan urmeaza sa fie inlocuita de un model nou in viitorul nu foarte indepartat. Fotografii spion au surprins recent un prototip in teste si chiar daca era acoperit in totalitate cu camuflaj s-au putut observa cateva dintre imbunatatirile primite de best seller-ul Dacia.

Cea mai importanta veste este ca Logan 3 este dezvoltat pe o platforma cu totul noua pentru acest model. Ne referim aici la o versiune simplificata a arhitecturii CMF-B, pe care este construita si noua generatie Renault Clio. Asta inseamna din start tehnologii de ultima generatie, dar si o gama de motorizari care ar putea include si o unitate hibrid cu 140 de cai putere.

Dacia Logan 3 - randari

Din punct de vedere al design-ului avem faruri LED, manere complet noi pentru portiere si o caroserie mai zvelta, sa mentionam cateva. Ca sa-ti faci o idee, poti sa studiezi cele doua randari semnate de rusii de la Kolesa, care au facut o treaba destul de buna in a-si imagina cum ar putea arata noua Dacia Logan.

Dezvoltarea noii generatii este inca in faza incipienta asa ca, cel putin momentan, nu se stie exact cand este programat debutul oficial. Sunt luate in considerare mai multe variante insa cele mai multe voci indica Salonul Auto de la Paris, care se va desfasura in luna octombrie. Pana atunci ar urma sa vedem in teste tot mai multe prototipuri, care cu timpul vor renunta la camuflaj si vor fi echipate cu elemente de productie.

Dacia Logan 3 - randari

Ca tot suntem la capitolul Dacia, trebuie sa iti amintim ca Renault a confirmat zilele trecute primul model 100% electric care sa poarte emblema Dacia. Este vorba despre un vehicul de oras care ar urma sa fie lansat in perioada 2021-2022.

Distribuie pe Facebook
mai multe