In 2013 vom avea taxa de autostrada, promite ministrul Transporturilor

In 2013 vom avea taxa de autostrada, promite ministrul Transporturilor
Incepand cu anul 2013, romanii vor plati taxa de autostrada. Intr-un interviu acordat revistei Capital, Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor, a fost intrebat daca "in 2013 vom plati taxa de autostrada". Raspunsul ministrului a fost afirmativ: "Da, in 2013".
Distribuie pe Facebook
El a precizat ca valoarea taxei va fi stabilita abia dupa ce va fi gata o analiza realizata alaturi de expertii de la Jaspers (Joint Assistance to Support Projects in European Regions - Asistenta comuna pentru sustinerea proiectelor in regiunile europene).
Alexandru Nazare spune ca studiul va fi gata in acest an. "Comisia Europeana a fost destul de clara: taxarea pe autostrazi va exista tocmai pentru a putea sustine cheltuielile de intretinere", a explicat Nazare.
In acelasi interviu, ministrul Transporturilor si-a exprimat convingerea ca in 2016 vom putea traversa Romania pe autostrada, insa "depinde foarte mult de modul in care se vor desfasura lucrarile pe Nadlac-Sibiu, pe tronsoanele pe care le avem acum in licitatie, de completarea si desfasurarea lucrarilor la Sibiu-Pitesti in viitoarea perspectiva financiara".
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2012