Noua Octavia RS s-a facut de ras la testul elanului. Masina de 245 CP era sa primeasca lectii de la o Dacie cu sapte locuri, pe GPL

Noua Octavia RS s-a facut de ras la testul elanului. Masina de 245 CP era sa primeasca lectii de la o Dacie cu sapte locuri, pe GPL
  • Noua Octavia RS s-a facut de ras la testul elanului
  • Masina de 245 CP era sa primeasca lectii de la o Dacie cu sapte locuri, pe GPL
Distribuie pe Facebook

De vina pentru performantele break-ului ceh se fac, aparent, anvelopele de la Bridgestone, din gama Turanza. Care nu ofera suficienta aderenta. Potrivit specialistilor km77.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate - inca din ultima parte a toamnei lui 2019, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de Skoda sub denumirea de Octavia isi intampina cumparatorii, zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si arome. Printre variantele puse de oficialii marcii cu sediul in pitorescul Mlada Boleslav la dispozitia clientilor se regaseste - daca mai trebuia cumva precizat, si o versiune de performanta comercializata sub indicativul RS, alaturi de trei motorizari diferite.

Acompaniata de un motor turbo de 2.0 litri si aproximativ 245 CP, pe benzina, una dintre respectivele optiuni promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de sapte secunde. Cum se descurca insa respectiva creatie a cehilor la celebrul test al elanului organizat de jurnalistii de la km77? Raspunul la intrebarea care se afla, mai mult sau mai putin surprinzator, este unul neasteptat: similar noii Dacia Jogger intr-o configuratie cu sapte locuri, pe GPL, daca ne uitam la vitezele inregistrate la inceputul si mijlocul probei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2022