Seat-ul Leon Cupra va primi tractiune integrala si 300 de cai putere

Seat-ul Leon Cupra va primi tractiune integrala si 300 de cai putere
  • Seat Leon Cupra va primi tractiune integrala
  • Motorul de 2.0 litri turbo va dezvolta circa 300 de cai putere
  • Aceste modificari vor fi implementate incepand de anul viitor
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii, Seat-ul Leon Cupra va beneficia incepand de anul viitor de tractiune integrala si de un motor turbo de 2.0 litri si 300 de cai putere.

Hot-hatch-ul spaniolilor de la Seat intra din nou sub lupa inginerilor, dupa ce in toamna anului trecut a primit un motor turbo de 2.0 litri, capabil de 290 de cai putere. Acum, constructorul spaniol de automobile doreste sa micsoreze si mai mult distanta dintre Leon-ul Cupra si competitorii sai directi, asa ca a anuntat noi schimbari.

Seat Leon Cupra SC 290

Incepand de anul viitor, acesta ar urma sa primeasca o tractiune integrala, iar motorul actual va fi imbunatatit astfel incat sa produca aproximativ 300 de cai putere. Acestea vor fi completate de o cutie de viteze automata DSG cu dublu-ambreiaj si 6 trepte, asadar vorbim despre pachetul tehnic disponibil momentan pe Volkswagen-ul Golf R.

Seat Leon Cupra SC 290

Mai mult decat atat, clientii Leon-ului Cupra vor avea parte de mai multe surprize, deoarece in acest moment constructorul spaniol se gandeste sa atraga si mai multi oameni inspre hot-hatch-ul sau. In acest sens, doreste implementarea unui instrumentar de bord digital in locul celui analogic, inspirat de sistemul Audi Virtual Cockpit, utilizat de nemtii din Ingolstadt.

Seat Leon Cupra SC 290

Multumita acestor imbunatatiri, Seat-ul Leon Cupra va deveni un rival direct al Ford-ului Focus RS, cel putin pe hartie, deoarece daca analizam putin popularitatea de care se bucura modelul americanilor, in realitate, hot-hatch-ul spaniolilor va avea o misiune extrem de dificila.

Seat Leon Cupra SC 290

Anul 2017 va fi important pentru cei de la Seat si pentru fanii marcii deopotriva, intrucat urmeaza lansarea noii generatii a modelului Ibiza, dar si facelift-ul pentru hatchback-ul Leon. Spre finalul anului, mai exact in toamna, spaniolii vor dezveli noul SUV de mici dimensiuni Arona, urmand ca in 2020 sa lanseze primul model electric din istoria marcii.

Distribuie pe Facebook
mai multe