Trebuie sa vezi neaparat ASTA. UITE cum sunt testate primele etriere printate 3D din titan!

Trebuie sa vezi neaparat ASTA. UITE cum sunt testate primele etriere printate 3D din titan!
  • Bugatti testeaza primele etriere printate 3D din titan
  • Noile componente sunt cu 40% mai usoare decat cele de pe Chiron
  • Ramane de vazut cand vor ajunge pe modelul de 1500 CP
Distribuie pe Facebook

Bugatti ar putea oferi, incepand chiar de anul viitor, primele etriere printate 3D din titan. Intre timp, compania din Molsheim ne arata cum sunt testate acestea.

Insotit de un propulsor cu 16 cilindri si patru turbine, care dezvolta undeva in jurul a 1.500 de cai putere, noul Bugatti Chiron ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente automobile de serie ale planetei.

Comercializat alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, modelul companiei din Molsheim nu dezamageste nici la capitolul performante in linie dreapta.

Potrivit oficialilor marcii aflate in portofoliul Grupului Volkswagen, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in cazul de fata in mai putin de 2.5 secunde, pe cand viteza maxima este limitata la 420 km/h.

Tinand cont de aceste cifre si numere, noul Bugatti Chiron se numara inclusiv printre acele automobile care reusesc sa impresioneze chiar si prin componentele regasite in echiparea sistemului de franare.

Altfel spus, modelul companiei din Molsheim mizeaza pe discuri de pana la 420 mm pentru a genera forta necesara opririi, insotite de etriere cu opt pistonase, dupa cum se intampla in cazul puntii fata.

Ei bine, si daca tot veni vorba despre etriere, trebuie precizat ca inginerii marcii aflate in portofoliul Grupului Volkswagen au anuntat de curand dezvoltarea primelor astfel de piese printate 3D din titan.

Cu 40% mai usoare comparativ cu etrierele noului Bugatti Chiron, care sunt realizate din aluminiu forjat, inovatoarele componente au fost deja bagate in teste - proces filmat si dat si publicatii.

Iata, asadar, fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, cum sunt testate primele etriere printate 3D din titan, care ar putea ajunge candva pe modelul de 1.500 CP al companiei din Molsheim.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2018