Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania

Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania
Trei masini la mana a doua care costa mai putin decat o Dacia noua, dar ofera mai multe. Doar anunturi din Romania.
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Passat din 2017: 11.900 de euro

Un Volkswagen asamblat acum sapte ani se vinde, zilele acestea, pentru o suma de 11.900 de euro. Exemplarul cu pricina, un Passat Variant de culoare neagra, ofera o motorizare diesel de 1.6 litri si 120 de cai putere.

Potrivit proprietarului actual, break-ul german a parcurs doar 142.653 de kilometri. Printre multiplele echipamente alaturi de care acesta isi intampina cumparatorii se numara numara si stopurile cu LED.

Alte dotari demne de mentionat cuprind inclusiv senzori de parcare fata si spate, o instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe trei zone, sistem de navigatie. Si, mai mult ori mai putin surprinzator, cruise control adaptiv.

Skoda Octavia din 2019: 10.600 de euro

O Skoda construita in urma cu cinci ani se vinde, zilele acestea, la pretul de 10.600 de euro. Conform actualului posesor, break-ul ceh nu a parcurs, pana la momentul actual, decat 150.000 de kilometri.

Sub capota, exemplarul respectiv mizeaza pe un propulsor diesel de 1.6 litri pentru a livra persoanei de la volan, prin intermediul unei transmisii DCT, undeva in jurul a 116 cai putere. Mai mult sau mai putin surprinzator.

Persoana care cumpara aceasta Octavia Combi se va mai bucura, de asemenea, si de senzori de parcare spate, de climatizare cu reglare automata a temperaturii. De un volan multifunctional in trei spite etc.

Mercedes C 200 BlueEFFICIENCY din 2012: 10.000 de euro

Un Mercedes fabricat acum 12 ani se vinde, zilele acestea, pentru numai 10.000 de euro. Este vorba, mai precis, despre un C 200 BlueEFFICIENCY finisat intr-o nuanta clasica de negru.

Acesta isi va intampina potentialii cumparatori alaturi o unitate diesel de 2.1 litri, cu 136 de cai putere in echipare. Cat despre numarul kilometrilor pe care i-a parcurs, berlina germana anunta un total de 202.000.

Daca vine vorba despre dotarile oferite, printre multiplele ingrediente se regasesc si farurile bi-xenon, stiopurile cu LED, senzorii de parcare, climatizarea automata, navigatia. S.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2024