Un sef de la Renault crede ca Dacia Duster e ca Ford Mustang. Declaratia uimitoare a oficialului

Un sef de la Renault crede ca Dacia Duster e ca Ford Mustang. Declaratia uimitoare a oficialului
  • Declaratie surprinzatoare a sefului de design de la Renault
  • Laurens van den Acker crede ca Duster e ca Ford Mustang
  • Acesta compara importanta celor doua modele pentru fiecare brand
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu au nimic in comun, seful departamentului de design de la Renault crede ca Dacia Duster e ca Ford Mustang. Explicatia din spatele declaratiei lui Laurens van den Acker, in randurile care urmeaza.

Lansarea unei noi versiuni de motorizare pentru generatia cu numarul doi a modelului Dacia Duster nu este nici pe departe singura informatie interesanta de luna aceasta cu privire la automobilul companiei de la Mioveni.

Cel putin la fel de interesanta ca unitatea turbo de 1.3 litri - folosita inclusiv de Mercedes pe Clasa A si care dezvolta in cazul de fata pana la 150 CP, este declaratia sefului de design de la Renault despre crossoverul romanesc.

Potrivit publicatiei Autocar, Laurens van den Acker a fost auzit zilele acestea spunand ca "Duster pentru Dacia este ca Mustang pentru Ford: un model emblematic cu o identitate puternica, care a depaseste pe cea a marcii."

Si daca tot suntem la capitolul declaratii interesante, nu putem sa nu amintim raspunsul dat de directorul general al Renault Commercial Roumanie la intrebarea "Cine cumpara crossoverul companiei de la Mioveni?"

"Noul Duster atrage clienti de la alte marci, in special atrage clienti care pana acum cumparau masini premium la mana a doua.", a declarat Hakim Boutehra la sfarsitul lunii septembrie, in cadrul unui interviu acordat publicatiei ZF.

"Vedem clienti care inainte au avut un BMW si acum opteaza pentru un Duster. Este un nou tip de client pe care il cucerim.", a continuat oficialul algerian, care a spus si cum arata configuratia ideala in viziunea cumparatorului.

"Clientii noi mizeaza mult pe versiunile superioare. Acum 40% dintre clienti opteaza pentru versiunea de top, cu climatizare automata si toate dotarile."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2018