Vechea masina a familiei Heineken, la vanzare pe internet. Cu cat se vinde

  • Acest BMW Seria 6 de tip 635CSi i-a apartinut candva lui Freddy Heineken
  • Este vorba despre nepotul fondatorului celebrei companii din industria berii
  • Cumparatorul masinii din 1980 va avea de platit pe aceasta 16.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Este vorba despre un BMW din anul 1980, care i-a apartinut lui Freddy Heineken - nepotul fondatorului celebrei companii din industria berii.

Arata ca un oricare alt BMW din anul 1980, insa acest Seria 6 de tip 635CSi este una dintre acele masini cu proprietari celebri, cunoscuti in lumea intreaga.

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui material, exemplarul din cazul de fata i-a apartinut lui Freddy Heineken, nepotului lui Gerard Adriaan Heineken.

In cazul in care Gerard Adriaan Heineken nu iti spune nimic, ei bine... atunci afla ca asa se numea fondatorului celebrei companii din industria berii Heineken.

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

Scurta lectie de istorie se incheie aici, motiv pentru care vom reveni la BMW-ul care i-a apartinut candva - nimeni nu stie cu exactitate cand, lui Freddy Heineken.

Este vorba despre un 635Csi din anul 1980, ceea ce inseamna ca sub capota se regaseste un motor aspirat cu sase cilindri in linie, de 3.5 litri si 218 CP.

Livrarea puterii maxime se face exclusiv catre puntea spate, printr-o cutie automata, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza aproximativ 9 secunde.

Nimic impresionant pentru vremurile in care traim, un oarecare zambet reusind sa starneasca inclusiv viteza de top, de "numai" 221 de kilometri pe ora.

Masinile din aceasta clasa care sa nu bifeze prima suta in mai putin de 6 secunde sau sa nu atinga 250 km/h sunt extrem rare in ziua de astazi, chiar inexistente.

Revenind inca o data la exemplarul detinut anterior de nepotul celui care a adus pe piata berea Heineken, un alt detaliu interesant il reprezinta jantele din aliaj.

Pe doar 14 inch si nu ca acum, cand companiile strecoara pe lista cu dotari standard si / sau optionale, de la caz la caz, incaltari si cu 50 % mai mari.

La interior, departe de privirile curiosilor, respectivul BMW Seria 6 de tip 635CSi vine cu tapiterie din piele albastra, plus instalatie de aer conditionat.

Cat despre nota de plata a masinii cu proprierat celebru, vanzatorul spera sa obtina 16.950 de euro pe exemplarul cu mai putin de 155.000 km in bord.

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

BMW-ul lui Heineken

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (108) Poze BMW-ul lui Heineken
mai multe