Volkswagen opreste livrarile noului Golf 8. Ce probleme au gasit nemtii la masina lansata anul trecut

Volkswagen opreste livrarile noului Golf 8. Ce probleme au gasit nemtii la masina lansata anul trecut
  • Volkswagen opreste livrarile mult anticipatului Golf 8
  • Nemtii au gasit mai multe probleme la nivel de soft
  • Masina lansata anul trecut va primi un update in iunie
Distribuie pe Facebook

Probleme in paradis pentru Volkswagen. Nemtii au oprit livrarile noului Golf 8 din pricina mai multor probleme la nivel de software.

Lansat pe piata chiar la finele anului trecut, dupa fel si fel de amanari, mult anticipatul Volkswagen Golf 8 primeste o noua lovitura. Din cauza unor probleme descoperite la nivelul soft-ului ce permite efectuarea apelurilor de urgenta, nemtii se vad nevoiti sa opreasca livrarile masinii de segment C care concureaza impotriva unor produse precum Ford Focus, Opel Astra, Hyundai i30, plus Renault Megane.

Pentru moment, numarul exemplarelor afectate de problema respectiva reprezinta un mister total si o mare necunoscuta, insa un update de soft programat pentru mijlocul lui iunie ar putea rezolva situatia mentionata anterior.

Despre noul Volkswagen Golf 8

Lansat pe piata chiar la finele anului trecut, asa cum spuneam inca de la inceputul acestui material, noul Volkswagen Golf 8 este construit pe o versiune imbunatatita a celebrei platforme MQB si se vinde pe piata din Romania incepand de la 19.235 de euro. In versiunea de baza, masina de segment C care concureaza impotriva unor produse precum Ford Focus, Opel Astra, Hyundai i30, plus Renault Megane...

... combina un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie, de un litru si aproximativ 110 cai putere, cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, configuratie sinonima cu un consum mediu de 4.6 litri la 100 km.

In standard, cel mai ieftin Volkswagen Golf 8 se bucura de jante din aliaj cu diametru de 16 inch, dar si climatizare automata cu filtru alergen si blocuri optice cu tehnologie LED. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si iluminarea ambientala in zece culori, instrumentele de bord Digital Cockpit, dar si anumite sisteme de siguranta activa, inclusiv Front Assist si City Emergency Brake.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (163) Poze VW Golf 8 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2020