Bentley Continental GT Speed by Edo Competition

Bentley Continental GT Speed by Edo Competition
Bentley Continental GT Speed este unul dintre cele mai puternice si mai rapide modele ale constructorului britanic, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe cei de la Edo Competition sa il modifice. Surprinzator sau nu, tunerul german s-a axat mai mult pe i
Distribuie pe Facebook
Bentley Continental GT Speed este unul dintre cele mai puternice si mai rapide modele ale constructorului britanic, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe cei de la Edo Competition sa il modifice. Surprinzator sau nu, tunerul german s-a axat mai mult pe imbunatatirea performantelor.

In versiunea standard, motorul W12 twin-turbo al lui Bentley Continental GT Speed dezvolta 610 cai putere si 750 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.5 secunde iar viteza maxima este de 326 km/h. Dupa modificarile celor de la Edo Competition - recalibrarea ECU si adaugarea unui nou sistem de evacuare, valoriile maxime cresc pana la 680 cai putere si 880 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in 4.2 secunde iar viteza maxima depaseste 340 km/h. Iar pentru a atrage atentia si la exterior, Bentley Edo Speed GT a primit o suspensie ce coboara garda la sol cu pana la 35 mm, un paintjob in doua culori dar si jante pe 20 inci.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Bentley Continental GT Speed by Edo Competition
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009