Bentley majoreaza preturile pentru piata britanica

Bentley majoreaza preturile pentru piata britanica
Sa vedeti noutate! Ce era scump s-a facut si mai scump. Altii ar prefera insa scump da bun. Nici acestia din urma nu gresesc in gandirea lor. Deprecierea lirei sterline fata de moneda unica euro
Distribuie pe Facebook
Bentley inalta preturile in ciuda vantului de criza nefavorabil

Sa vedeti noutate! Ce era scump s-a facut si mai scump. Altii ar prefera insa scump da bun. Nici acestia din urma nu gresesc in gandirea lor.

Deprecierea lirei sterline fata de moneda unica europeana a impins producatorul britanic de automobile, Bentley sa ridice pretul intregii game de masini din portofoliu. Aceasta modificare se aplica vehiculelor comercializate pe piata britanica.
Deoarece multe dintre componentele ce intra in constructia unui Bentley provin de la furnizorii aflati in zona euro si pentru ca lira sterlina mult draga britanicului a suferit in ultimul an o depreciere de 18% fata de euro, toate aceste input-uri au contribuit indeajuns de mult la majorarea cu 5% a pretului de desfacere a automobilelor marca Bentley.

Celor care nu au dat inca comanda le spunem ca modificarea pretului va deveni operationala dupa 31 martie anul acesta. Cel mai ieftin Bentley, Continental GT va avea, din aprilie, un pret de pornire de 123.800 de lire sterline. Va pup pe portofel.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Bentley majoreaza preturile pentru piata britanica
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009