Trofeul Sinaia Forever 2012, 26-28 octombrie - REZULTATE FINALE COMPLETE

Trofeul Sinaia Forever 2012, 26-28 octombrie - REZULTATE FINALE COMPLETE
Conditii meteo schimbatoare, accidente spectaculoase si surprize peste surprize in clasamentele finale. Asa poate fi descris pe scurt Trofeul Sinaia Forever 2012, dubla care a pus capat editiei 2012 a Campionatului Nationatl de Viteza in Coasta.
Distribuie pe Facebook

Dupa un debut deloc fericit - o iesire in decor in mansa de recunoasteri care avea sa avarieze destul de serios partea din spate a "materialului" sau de concurs, Paul Andronic reuseste sa revina in forta si sa se impuna la finalul zilei de vineri, ocupand primul loc in cadrul celei de-a saptea etape a Campionatului National de Viteza in Coasta. Pilotul Autotehnica a fost urmat de Hora Lucien, podiumul fiind completat in cele din urma de Radut Lucian.

Clasament final CNVC Dunlop 2012, Etapa a VII-a

Ziua de duminica a fost una a surprizelor, ploaia cazuta luand prin surprindere majoritatea pilotilor. De asemenea, cu un Paul Andronic (inca) acuzand dureri dupa incidentul de vineri si un Hora Lucien care nu a mai luat startul, cea de-a opta etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta avea sa fie adjudecata de Negru Traian. Pe locul doi a venit Daniel Onoriu, ultima treapta a podiumului revenindu-i in cele din urma lui Radut Lucian.

Clasament final CNVC Dunlop 2012, Etapa a VIII-a

In urma acestor rezultate, Hora Lucien a fost din nou incoronat Campionul National Absolut al Campionatului National de Viteza in Coasta.

Distribuie pe Facebook
mai multe