Cea mai noua masina de la Volkswagen e diferita de tot ce vand nemtii acum. Cand se lanseaza pe piata

Cea mai noua masina de la Volkswagen e diferita de tot ce vand nemtii acum. Cand se lanseaza pe piata
  • Cea mai noua masina de la Volkswagen e diferita de tot ce vand nemtii acum
  • Cand se lanseaza pe piata
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa aceasta ar putea depasi, cu usurinta, suma de 45.000 de euro.

Prezentata publicului larg la finalul primaverii anului curent, super compacta cu doua motoare electrice si 333 de cai pe ambele punti botezata Volkswagen ID.X va primi, curand, si o varianta de serie. Informatia a fost confirmata, recent, de Ralf Brandstatterm, actualul CEO al constructorului de masini cu sediul in Wolfsburg.

Asteptata sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri abia pe parcursul lui 2022, respectiva reteta va fi comercializata sub denumirea de ID.3 GTX, aparent.

Varianta de serie a conceptului Volkswagen ID.X va fi acompaniata, la randul ei, de un sistem de propulsie cu doua motoare electrice, insa puterea maxima livrata, in cazul de fata, ambelor punti va fi mai mica de 333 de cai. Dupa cum a spus acelasi Ralf Brandstatterm, actualul sef al producatorului de masini cu sediul in Wolfsburg.

Fisa cu specificatii tehnice a viitorului ID.3 GTX ar putea fi similara cu propunerea noului ID.4 GTX, respectiv clientii se vor bucura de pana la 299 de cai.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in mai putin de 6.2 secunde, atat cat are nevoie acelasi ID.4 GTX pentru performanta mentionata anterior. Pe langa cei 299 de cai, varianta de serie a conceptului Volkswagen ID.X va oferi si cateva elemente vizuale sport.

Lista necunoscutelor de proportii se incheie cu nota de plata, bineinteles, insa e de asteptat ca suma minima de achitat sa depaseasca pragul de 45.000 de euro.

VW ID.X

VW ID.X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW ID.X
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2021