Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie

Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii. Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
  • Daca ramane asa, Mercedes, Audi si BMW si-ar putea pierde toti clientii
  • Nemtii se roaga acum ca noua masina sa nu intre niciodata in productia de serie
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o podea incalzita. Plus un set de portiere cu deschidere inversa, a la Rolls-Royce, dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat oferit presei.

Se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, ce il transforma in adversarul perfect pentru Audi Q7, BMW X7 si Mercedes GLS - daca mai era necesara o asemenea mentiune, insa nici luminile LED aranjate astfel incat sa creeze senzatia unei grile frontale, a radiatorului, infinitele elemente laterale din crom ori blocurile optice posterioare duble - de exemplu, nu vor trece neobservate complet. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Introdusa cu mare fast si tam-tam chiar acum cateva clipe, in dupa-amiaza zilei de miercuri, aceeasi impresionanta creatie pe nume Genesis Neolun Concept se mai poate lauda, cel putin la nivelul departamentului exterior, atat cu o finisare in doua culori contrastante - Midnight Black, plus Majestic Blue, cat si cu un set de portiere cu deschidere inversa, a la Rolls-Royce Cullinan, sau cu jante masive, confectionate din aliaj. Pe cand interiorul iese numaidecat in evidenta prin scaunele individuale si multifunctionale - rotative, despartite de doua console centrale diferite.

Totodata, din cabina nu lipsesc, dupa cum reiese din primele fotografii oficiale, nici tapiteria realizata din piele vintage - cu detalii din casmir si, de asemenea, cusaturi sub forma de carouri in echipare, nici sistemul multimedia dotat cu display pliabil. Lista ingredientelor demne de enumerat continua cu volanul multifunctional in trei spite, instalatia audio de inalta fidelitate si - pentru o experienta cu adevarat unica, ce aduce aminte de lumea conacelor de lux, o podea incalzita, din lemn.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a spectaculoasei creatii pe nume Genesis Neolun Concept nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu precizarea ca lipsa grilei radiatorului se traduce - oarecum inutil de completat, prin prezenta unui ansamblu suta la suta electric. Daca sud-coreenii vor lansa o versiune de serie a proiectului dezvelit publicului larg in cursul zilei de azi si in ce masura varianta mentionata anterior va prelua dintre caracteristicile estetice nu sunt decat simple intrebari - fara niciun fel de raspuns.

Genesis Neolun Concept

Genesis Neolun Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis Neolun Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2024