Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cum arata in realitate

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cum arata in realitate
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie, pe benzina, si capacitatea de 1.5 litri.

Prezentat publicului larg in urma cu (numai) cateva zile, prototipul care anunta lansarea primei Acura Integra din ultimii aproximativ 15 ani a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Finisat intr-o nuanta speciala, de Phoenix Yellow, si accesorizat cu nenumarate elemente de negru, acesta se remarca numaidecat prin contrastul indraznet dintre partea frontala alungita si spatele scurtat - specific unui fastback.

Acura Integra Prototype

Acura Integra Prototype

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu luminile de zi cu design Chicane si tehnologie LED, cu jantele din aliaj pe 19 inch si evacuarea dubla, in timp ce meniul de la interior nu reprezinta decat un mare necunoscuta, insa ar trebui sa cuprinda - de ce nu, inclusiv instrumente de bord digitale.

Construit pe aceeasi platforma cu tractiune fata precum noua Honda Civic Sedan, prototipul care anunta lansarea primei Acura Integra din ultimii aproximativ 15 ani ascunde sub capota, in compartimentul motor, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie - pe benzina, si capacitatea de 1.5 litri. O cutie manuala cu sase rapoarte si diferential cu alunecare limitata completeaza, se spune, fisa cu specificatii de ordin tehnic.

De cealalta parte, nota de plata se va invarti in jurul sumei de 30.000 de dolari, insa informatiile cu privire la componenta listei cu dotari standard si / sau optionale nu raman - la randul lor, decat un mister de proportii, respectivele detalii oficiale fiind pastrate pentru zilele de dinaintea lansarii versiunii de serie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Acura Integra Prototype
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2021