Iti sta inima-n loc cand o vezi. VIDEO ca sa te convingi si singur

Iti sta inima-n loc cand o vezi. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Versiunea decapotabila a celebrului Maybach Vision 6 a debutat oficial in cursul anului trecut
  • Fabuloasa masina vine cu o caroserie lunga de sase metri, la care se adauga 750 CP electrici
Distribuie pe Facebook

Inca o dovada a faptului ca Mercedes trebuie sa construiasca, fara niciun fel de doar si poate, aceasta fabuloasa masina!

In urma cu aproape jumatate de an, chiar la sfarsitul verii trecute, Mercedes uimea lumea cu o fabuloasa masina. Versiunea decapotabila a celebrului Maybach Vision 6, respectiva creatie avea sa faca valuri in industria auto.

Si, totodata, sa-i faca pe bogati sa suspine, compania producatoare spulberandu-le orice vis legat de posibilitatea de a detine un astfel de exemplar.

Astazi, sase luni mai tarziu de la debutul din cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, acea fabuloasa masina revine in atentia publicului larg. Versiunea decapotabila a celebrului Maybach Vision 6 ne invita la...

... o scurta plimbare, un prilej perfect pentru a ne face o idee despre "sunetul" celor patru motoare electrice - ce genereaza undeva in jurul a 750 CP.

Daca, evident, vom reusi sa trecem peste formele senzuale ale fanuloasei masini, ce aduc aminte de un luxos yaht. Este versiunea decapotabila a celebrului Maybach Vision 6 si Mercedes trebuie sa o bage neaparat in productie.

Pana atunci insa, fanii macii sunt invitati sa se delecteze la bordul primului SUV din istoria companiei, ce are la baza modelul de clasa mare GLS.

Lansat in noiembrie 2019, respectivul Maybach ascunde sub capota un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, care scoate 558 de cai putere dintr-o capacitate de patru litri. Un sistem EQ Boost pe 48 V ofera alti 22 CP

Cu pedala de acceleratie la podea, luxosul SUV construit pe platforma modelului Mercedes GLS ajunge la 100 km/h dupa numai 4.9 secunde.

Fiind vorba de un Maybach, nu timpul necesar realizarii sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora primeaza. Aici intervin cele doua scaune individuale destinate pasagerilor spate, care ofera diferite functii de confort.

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes-Maybach GLS 600
mai multe