Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are panouri solare la exterior si un display 8K de 47.5 inch la interior! Galerie foto completa

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are panouri solare la exterior si un display 8K de 47.5 inch la interior! Galerie foto completa
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are panouri solare la exterior si un display 8K de 47.5 inch la interior!
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un coeficient aerodinamic record, de numai 0.17. De unde si un consum de energie absolut fabulos, care echivaleaza cu 1.0 litri de combustibil fosil la 100 de kilometri, potrivit companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a lui 2022, super berlina cunoscuta sub numele de Vision EQXX a revenit - de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Mercedes a oferit - recent, zeci de imagini proaspete ale impresionantului sedan cu alura de coupe, pus in miscare de un motor electric cu circa 204 CP.

Mercedes Vision EQXX in Las Vegas

Aceeasi spectaculoasa creatie de aproximativ 1.750 de kilograme, condimentata cu un panou solar care asigura energia necesara parcurgerii a pana la 25 de kilometri, se mai poate lauda - totodata, si cu un coeficient aerodinamic record, de doar 0.17. Prin urmare, lista atractiilor principale cuprinde, pe langa bateria cu capacitatea de 100 kWh, cu 50% mai mica si cu 30% mai usoara decat unitatea specifica modelului EQS, inclusiv un consum de aproximativ 10 kWh la 100 de kilometri - echivalentul a 1.0 litri de combustibil fosil la 100 de kilometri.

Reteta caracteristica inovatorului Vision EQXX pluseaza - printre altele, cu discuri de franare din aluminiu si jante confectionate din magneziu, detalii livrate, de cealalta parte a portierelor din plastic ranforsat cu fibra de sticla si carbon, alaturi de unele elemente realizate din fibre de cactus.. Din meniu nu lipsesc - conform companiei producatoare, nici scaunele individuale ori display-ul 8K de 47.5 inch.

Mercedes Vision EQXX in Las Vegas

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes Vision EQXX in Las Vegas
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2023