Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor ofera un motor turbo de 2.0 litri si 350 de cai

Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor ofera un motor turbo de 2.0 litri si 350 de cai
  • Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina a nemtilor ofera un motor turbo de 2.0 litri si 350 de cai
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o suspensie de tip coilover si discuri de franare carbon-ceramice, respectivelor elemente alaturandu-li-se, mai mult ori mai putin surprinzator, si un set de jante forjate cu diametrul de 20 de inch. Dar si o pereche de scaune sport de la Recaro.

Inceputul lunii noiembrie marcheaza debutul unui nou Volkswagen pe steroizi - celebrul producator auto german publicand, la finalul acestei saptamani, primele fotografii si informatii ale conceptului Jetta GLI Performance, un sedan de segment C care impresioneaza in special prin continutul fisei cu specificatii tehnice. Programat sa debuteze cu ocazia editiei din 2022 a celui mai mare salon de tuning de la nivelul intregii planete, SEMA Show, pe scurt, spectaculosul proiect se bucura de prezenta si serviciile unui propulsor in patru cilindri - cu o capacitate de 1.984 de centimetri cubi, modificat pentru a livra persoanei de la volan o putere de 350 CP, cu circa 122 CP mai mult decat versiunea standard a modelului Jetta GLI.

Volkswagen Jetta GLI Performance

Drept urmare, berlina cu performante de hyper-hatch se mai poate lauda - printre altele, si cu o suspensie de tip coilover, reteta in cauza cuprinzand inclusiv discuri de franare carbon-ceramice cu diametrul de 15 inch. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici spoilerele fata / spate restilizate pentru un plus considerabil de agresivitate, un numar considerabil de priviri urmand sa atraga - daca mai trebuia cumva precizat, si extensiile proeminente destinate aripilor / pragurilor laterale sau jantele forjate cu diametrul de 20 de inch, semnate de americanii de la Rotiform.

Anuntat in cursul zilei de joi, acelasi Volkswagen Jetta GLI Performance a mai pregatit - dupa cate se mentioneaza in comunicatul de presa, si o combinatie contrastanta de rosu, plus negru pentru caroseria in patru portiere, pe cand interiorul dezvaluie, inca de la bun inceput, o tapiterie realizata, partial, din piele. Pachetul pus la punct de compania cu sediul Wolfsburg dispune insa si de ceasuri de bord digitale, de un ecran central de dimensiuni generoase, de scaune sport, cu tetiere incorporate, de la Recaro, de instalatie audio de inalta fidelitate, un volan multifunctional cu design in spite, o noua nuca pentru schimbatorul de viteze al transmisiei manuale in sase rapoarte, instalatie de climatizare cu reglare automata etc.

Volkswagen Jetta GLI Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Jetta GLI Performance
mai multe